Artikli, ki so na zalogi, bodo odposlani v treh delovnih dneh po prejetem naročilu. V primeru, da izdelki niso na zalogi, vas bomo obvestili o nameravanem roku dostave.
Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.
V nobenem primeru trgovec ni odgovoren za prekoračen roka dostave. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni na naslovu, Vam bo dostavljalec pustil obvestilo o pošiljki. V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle.
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Strošek dostave
Za naročene izdelke v vrednosti do 100,00 € stroške dostave krije naročnik in je po enotni ceni 5 €.

Pri nakupu nad 100,00 €, pa strošek dostave v celoti krijemo mi. POZOR! To ne velja za artikle, ki so označeni s posebno poštnino. V primeru, da Vam dostavimo z našim vozilom, Vam ne zaračunamo posebne poštnine!
Vsa naročila, ki presegajo vrednost nad 100,00 € dostavlja podjetje Ekozarcek d.o.o. s svojimi dostavnimi vozili in sicer:Če vašega območja ni na omenjenem zgornjem področju, vam blago izključno samo pošiljamo.
V primeru, da pride katerikoli omenjen delovni dan na praznik, Vas bomo o dnevu dostave obvestili.
Ob dostavi in plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije zaračuna strošek provizije za vplačilo zneska z UPN nalogom z vrstico OCR (takšne naloge priložimo na zunanjo stran paketa) po ceniku Pošte Slovenije. Znesek se informativno prikaže v končnem obrazcu za oddajo naročila. Če se želite znesku provizije izogniti, priporočamo da izberete način plačila po predračunu, ali plačilo z gotovino ob osebnem prevzemu v našem podjetju.


Čas dostave
Dostava se vrši med tednom do 16.00 ure in v soboto v dopoldanskem času (dostavlja Pošta Slovenije) na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila. V primeru, da želite dodati še dodatni naslov za dostavo, le tega vpišite v poljubno polje obrazca za naročilo. Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob prevzemu, prosimo poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine za plačilo odkupnine. Če vas v času dostave ni doma, bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil sporočilo, na podlagi katerega se boste dogovorili za ponovno dostavo oziroma prevzem, v primeru da dostavlja Pošta Slovenije, pa vas blago čaka za prevzem na najbližji poštni enoti.

Hitrost dostave
Kako hitro bo naročeno blago pri vas, je odvisno od številnih dejavnikov. Če katerega od naročenih artiklov nimamo na zalogi, bo vaša pošiljka odpremljena isti dan, ko artikle prejmemo na zalogo. Naši komercialisti vas bodo preko E-pošte obvestili, če artikla ni na zalogi in o predvidenem dobavnem roku.
Dostavo opravi dostavna služba, ponavadi naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh do štirih delovnih dni (razen v primeru naše dostave, kjer dostavljamo po omenjem času dostave navedenega zgoraj).

Osebni prevzem na našem podjetju (Gozdna pot 10a, 1380 Logatec)
Po predhodno oddanem spletnem naročilu, kjer ste za način dostave / prevzema označili osebni prevzem, bomo za vaša naročila blago pripravili v dogovorjenem dobavnem roku na izdajnem mestu Ekozarcek d.o.o., obratovalni čas je od ponedeljka do petka, od 8.00 - 12.00 in 13.00 do 16.00. Takoj, ko so izdelki pripravljeni, vas bomo o tem obvestili z elektronsko pošto, SMS sporočilom, ali klicem na vašo telefonsko številko.